Namık Kemal Ortaokulu

WEB https://salihlinamikkemal.meb.k12.tr
Adres : Namık Kemal Mahallesi Ferah Caddesi No33
VİZYON : Okulumuz; eğitim ve öğretimde , tüm sosyal ve kültürel etkinliklerde vitrindir. Öğrenme temel ihtiyaç kabul edilir, Her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilir. Hem öğretmenler hem de öğrenciler birbirlerinin öğrenmesine ve birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inanır. Çalışanlar kendilerinden emindirler, görevini yerine getirmede endişeleri yoktur, birlik ve beraberlik, dayanışma ve güven tamdır. Eğitim ve öğretim sonucunda üretken kaliteli bireyler yetiştirilir. Amaca ulaşmada çağdaş eğitim olanaklarından en üst düzeyde yararlanılır.
MİSYON : Okulumuzda; Atatürk ilke ve devrimlerini benimsemiş, Çevresi ile etkili iletişim kurabilen, Bilimsel, akılcı ve mantıklı düşünme becerisine sahip, moral ve ahlaki değerlere sahip çıkan bireyleri yetişitirmek için varız.
BAŞARILAR :

Öğretim Şekli :İKİLİ
Saatler : 08.45-15.30
Bağlantı : Fatih Projesi Fiber İnternet
Yabancı Dil :
Isınma : KALORİFER
Servis :
Ulaşım : Yaya
Yerleşim Yeri : Namık Kemal Mahallesi Ferah Caddesi No:33
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İlçe merkezinde, İl merkezine 72 km. uzaklık
Kontenjan Bilgileri : -
Taban-Tavan Puan Bilgileri : -